Популарни членовите за земјоделците

Календар 2016

Садење компири

Болести гуски

Листовиден ѓубрење зимската пченица

Засадување на краставици во отворен терен

Расте кромид од Блеки семе

Ѓубривото во садење моркови

Методите и стапките на ѓубриво за сончогледи

Определување на полот гуски

Расте краставици и домати во оранжериите на пилевина

Садење сончогледи, начин на сеидба, сеење стапка, густина на растенијата

Хранење на гуски

Сончоглед Бербата

Садење сончогледи, времето на сеидба и садење длабочина

Услови и методи на примена ѓубриво

Сеење стапка и густината на пченка растенија

Принос на млеко од крави

Биолошки карактеристики сончоглед

Карактеристики гуски

Оран за сеидба на пченица

Вик бушава зима

Подготовка на семе и саден на пролетта вики

Сеење на просо

Fertilizing зимската пченица

Свињи месо сланина правци

Масти опашка раси на овци Myasosalnye

Расте краставици и домати во стаклена градина на бали од слама цедено

Tillering пченица

Корен ѓубрење на зимската пченица

Грижа за сеидба грав

Место сончоглед во ротација

Карактеристики на одгледување на пченка за наводнување

Чистење грав